Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF’23 için; RTEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Said Yaşıyan, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdülmuttalip Pilatin; Atılgan Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü İsmail Atılgan’ı ziyaret ederek fuar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Devamını oku

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF’23 için; RTEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Said Yaşıyan, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ ve Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdülmuttalip Pilatin; TÜRÜTLER İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Türüt’ü ziyaret ederek fuar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Devamını oku

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF’23 için; RTEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ ve Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdülmuttalip PİLATİN; KARALİ ÇAY Sahibi Mevlana Karali’yi ziyaret ederek fuar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Devamını oku

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi(RTEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan DOKKAF’23 için; RTEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Said Yaşıyan, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ahmet MİDİLLİ ve Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdulmuttalip Pilatin; HİLORSAN Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Eksilmez’i ziyaret ederek fuar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Devamını oku

4. Doğu Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı paydaş üniversiteleri toplantısı Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 17-18 Mart 2023 tarihlerinde üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak olan 4. Doğu Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı (DOKKAF 2023) için bir araya gelinen toplantıda, DOKKAF 2023 beklentileri ve işbirliği konuları ele alındı. Toplantıda, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nebi Gümüş, Bölgesel Kariyer Fuarları, Doğu Karadeniz

Devamını oku

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Danışma Kurulu, 4. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı gündemi ile üniversitemiz ev sahipliğinde toplandı. Başkanlığını Rize Valisi Kemal Çeber’in yaptığı toplantıya, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, Çay İşletmeleri Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü

Devamını oku